Bröllopsfixare - Allt praktiskt beträffande Bröllopsfixare


Brudbukett

Brudbuketten

Brudbuketten är en mycket viktig accessoar vid ett bröllop. Att planera, välja ut och beställa en brudbukett bör göras långt i förväg, gärna i samband med valet av brudklänningen.

Val av blommor till din brudbukett ska styras delvis av vilken årstid som du gifter dig på. Det är alltid billigare att välja blommor som finns på nära håll och blommorna i brudbuketten bli också tåligare och hållbarare då. Detta är framförallt viktigt om ni tänkt konservera er brudbukett.Pris för en brudbukett

Pris för en brudbukett

En brudbukett kan kosta allt från 0 kronor om ni själva plockar blommorna på morgonen samma dag som bröllopet ska stånda. En lite mindre brudbukett får ni betala 300-500 kronor. För en riktigt stor och maffigt hängande brudbukett kan priset vara upp till 4000 kr.

Dessutom kanske ni vill ha blommor i kyrkan, till brudnäbbar och brudtärnor samt under bröllopsfesten på kvällen. Kostnaderna för blommorna kan lätt dra iväg till många tusenlappar för något som varar mycket kort. Därför kan det vara värt att konservera brudbuketten efteråt som är ni något bestående minne av ert fantastiska bröllop.