Bröllopsfixare - Allt praktiskt beträffande Bröllopsfixare
Bröllopsfixare - Eventyr

Bröllopsfixare | Eventyr i Stockholm

Eventyr är en av totalt 21 bröllopsfixare eller företag som kan hjälp till med bröllopet i Stockholm. Då både pris för ett bröllop samt typen av stöd ni kan få med vigsel och bröllopsfester kan variera mellan bröllopsfixarna och bröllopsplanerarna. Därför kan vara bra att undersöka med någon mer bröllopsföretag som också kan hjälpa till med bröllopet i Stockholm eller på andra orter i Stockholms län.

När ni kontaktar någon bröllopsfixare bör du veta hur ni vill ha ert bröllop men även vilket hjälp ni behöver från bröllopskoordinatorn, gärna i detalj. Mer detaljer om vad bröllopsfixaren kan hjälpa till med kan du hitta genom att besöka Eventyr eller liknande bröllopsfirmors hemsidor. Då det existerar flera som kan fixa bröllopet i eller nära Stockholm kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa bröllopsfixare men du bör definitivt kontakta Eventyr eftersom de har erfarenhet att stödja vid bröllop.
Bäst är att kontakta Eventyr enligt nedan om ni behöver hitta en bröllopsfixare eller vill ta hjälp av något slag inför ert bröllop:


Eventyr

Skeppsbron 10

111 30 Stockholm