Bröllopsfixare - Allt praktiskt beträffande Bröllopsfixare
Bröllopsfixare - Eventation

Bröllopsfixare | Eventation i Lidingö

Eventation är en av totalt 4 bröllopsfixare eller företag som kan hjälp till med bröllopet i Lidingö. Då både pris för ett bröllop samt typen av stöd ni kan få med vigsel och bröllopsfester kan variera mellan bröllopsfixarna och bröllopsplanerarna. Därför kan vara bra att undersöka med någon mer bröllopsföretag som också kan hjälpa till med bröllopet i Lidingö eller på andra orter i Stockholms län.

När ni kontaktar någon bröllopsfixare bör du veta hur ni vill ha ert bröllop men även vilket hjälp ni behöver från bröllopskoordinatorn, gärna i detalj. Mer detaljer om vad bröllopsfixaren kan hjälpa till med kan du hitta genom att besöka Eventation eller liknande bröllopsfirmors hemsidor. Då det existerar flera som kan fixa bröllopet i eller nära Lidingö kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa bröllopsfixare men du bör definitivt kontakta Eventation eftersom de har erfarenhet att stödja vid bröllop.
Bäst är att kontakta Eventation enligt nedan om ni behöver hitta en bröllopsfixare eller vill ta hjälp av något slag inför ert bröllop:


Eventation

Lärargården 14

181 51 Lidingö