Bröllopsfixare - Allt praktiskt beträffande Bröllopsfixare


Bröllopsfixare - Folkets Hus i Kallhäll

Bröllopsfixare | Folkets Hus i Kallhäll i Järfälla

Folkets Hus i Kallhäll är en av totalt 2 bröllopsfixare eller företag som kan hjälp till med bröllopet i Järfälla. Då både pris för ett bröllop samt typen av stöd ni kan få med vigsel och bröllopsfester kan variera mellan bröllopsfixarna och bröllopsplanerarna. Därför kan vara bra att undersöka med någon mer bröllopsföretag som också kan hjälpa till med bröllopet i Järfälla eller på andra orter i Stockholms län.

När ni kontaktar någon bröllopsfixare bör du veta hur ni vill ha ert bröllop men även vilket hjälp ni behöver från bröllopskoordinatorn, gärna i detalj. Mer detaljer om vad bröllopsfixaren kan hjälpa till med kan du hitta genom att besöka Folkets Hus i Kallhäll eller liknande bröllopsfirmors hemsidor. Då det existerar flera som kan fixa bröllopet i eller nära Järfälla kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa bröllopsfixare men du bör definitivt kontakta Folkets Hus i Kallhäll eftersom de har erfarenhet att stödja vid bröllop.
Bäst är att kontakta Folkets Hus i Kallhäll enligt nedan om ni behöver hitta en bröllopsfixare eller vill ta hjälp av något slag inför ert bröllop:


Folkets Hus i Kallhäll

Gjutarplan 2

176 71 Järfälla

08-583 504 00