Bröllopsfixare - Allt praktiskt beträffande Bröllopsfixare


Bröllopsfixare - Svenska kyrkan i Lund

Bröllopsfixare | Svenska kyrkan i Lund i Lund

Svenska kyrkan i Lund är en av totalt 5 bröllopsfixare eller företag som kan hjälp till med bröllopet i Lund. Då både pris för ett bröllop samt typen av stöd ni kan få med vigsel och bröllopsfester kan variera mellan bröllopsfixarna och bröllopsplanerarna. Därför kan vara bra att undersöka med någon mer bröllopsföretag som också kan hjälpa till med bröllopet i Lund eller på andra orter i Skåne.

När ni kontaktar någon bröllopsfixare bör du veta hur ni vill ha ert bröllop men även vilket hjälp ni behöver från bröllopskoordinatorn, gärna i detalj. Mer detaljer om vad bröllopsfixaren kan hjälpa till med kan du hitta genom att besöka Svenska kyrkan i Lund eller liknande bröllopsfirmors hemsidor. Då det existerar flera som kan fixa bröllopet i eller nära Lund kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativa bröllopsfixare men du bör definitivt kontakta Svenska kyrkan i Lund eftersom de har erfarenhet att stödja vid bröllop.
Bäst är att kontakta Svenska kyrkan i Lund enligt nedan om ni behöver hitta en bröllopsfixare eller vill ta hjälp av något slag inför ert bröllop:


Svenska kyrkan i Lund

Kiliansgatan 7

223 50 Lund

046-35 87 00