Bröllopsfixare - Allt praktiskt beträffande Bröllopsfixare


Bröllopsfixare i Lund

Bröllopsfixare i Lund

Det finns totalt 5 bröllopsfixare eller företag som kan hjälpa till att ordna ett bröllop i Lund och flera av dessa bröllopsplanerare har lång erfarenhet av att fixa bröllop. Ofta är det besvärligt att hitta en bra bröllopsfixare i Lund och priserna kan även skilja sig åt ganska mycket mellan bröllopen. En klar nytta är om man kan få tips av någon på bröllopsfixare eller bröllopskoordinator som de har erfarenhet av. Man kan också jämföra olika bröllopsfixares omdöme och stilar på bröllop med hjälp av nätet. '

Eftersom det finns många bröllopsfixare i Lund kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av bröllopsfixarna i Skåne på nätet beträffande upplägg och typ av hjälp som de erbjuder. Då ni kontaktar någon bröllopsfixare är det bra ifall ni har en idé om vilken typ av bröllop ni vill ha och hur mycket bröllopet får kosta. En hel del info kan ni få genom att kolla webbsidor från olika bröllopsfixare.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktig bröllopsfixare i Lund genom att kolla med någon nedan eller söka vidare efter fler företag som kan anordna bröllop på nätet:


Alla bröllopsfixare i Lund

Sjöbloms Blomsterhandel/Interflora

Stora Södergatan 8

222 23 Lund

Svenska kyrkan i Lund

Kiliansgatan 7

223 50 Lund

Fotograf Jan Nordén

Kraftstorg 10B

223 50 Lund

Hagblom Form

Kyrkoled 12

227 31 Lund


Fler bröllopsplanerare i Lund

Lundagårdens Blomsterhandel

Kyrkogatan 17

222 22 Lund